1

Idei decorative pentru camera copiilor

Se spune că cei mai fericiți copii trăiesc într-un tărâm fantastic, cunoscut de toți oamenii mari pentru zâmbetele și culorile vesele. De cele mai multe ori, acest mic tărâm magic e chiar camera lor, unde petrec toate momentele de joacă și voie bună. Locul lor preferat le poartă amprenta creativă, iar cu puțină imaginație, camera devine o carte de colorat, în care ei au creioanele și cariocile potrivite pentru a desena cele mai frumoase povești. Decopin are experiență în decorarea celor mai frumoase tărâmuri de copii și aduce o soluție decorativă pentru părinții care vor să lase mână liberă micilor creatori: foliile Tecosmart.

Ni se întâmplă des ca cei mici să ne surprindă cu ideile lor năstrușnice, mai ales atunci când vine vorba de designul propriei camere. Aceștia par mereu pregătiți, cu pixurile în mână, să facă o nouă operă de artă pe mobila sau pereții camerei. Cu foliile decorative Tecosmart, nu mai avem motive să purtăm grijă pentru creativitatea nelimitată a prichindeilor.

De ce să folosești folii decorative pentru camera copiilor


1. E o soluție practică

Să decorezi camera copiilor în mod estetic și practic poate fi o provocare. Această încăpere presupune o atenție deosebită asupra detaliilor funcționale ale obiectelor: trebuie să fie sigure pentru copii, calitative, să nu producă stricăciuni și să se potrivească și cu designul încăperii. 

Foliile decorative Tecosmart sunt realizate din hârtie și se aplică foarte ușor. Suprafața texturată nu se strânge, nu se deformează și respectă standardele din industria mobilei. Au fost create pentru a fi prietenoase cu mediul înconjurător, putând fi reciclabile, iar după îndepărtarea lor nu rămân urme. De asemenea, se pot lipi pe orice suprafață plană și uscată pe care vrei să o decorezi. 

Alte motive pentru care foliile decorative pot fi practice în camera celor mici sunt îmbunătățirea și restaurarea unui mobilier uzat, sau care nu se mai potrivește cu restul încăperii. Dacă timpul sau inspirația copilului au lăsat urme pe mobilierul din cameră, acum poți să îi aduci un nou suflu cu foliile Tecosmart. 


2. E distractiv să decorezi cu foliile Tecosmart 

Micuțul tău va fi fericit să afle că ai adus un plus de culoare în camera sa! Foliile decorative aduc un strop de veselie în încăpere și, mai mult de atât, pot fi funcționale pentru joaca prichindeilor. Iată felul în care funcționează: folia realizată din hârtie este imprimată cu modele jucăușe, potrivite atât pentru fete, cât și pentru băieți și pot fi desenate, fără a fi nevoie să îți faci griji că va murdări mobila. Mai mult de atât, ai posibilitatea de a șterge ceea ce e desenat atunci când modelul e complet, ai posibilitatea de a-l dezlipi și a lipi mai apoi altul în loc. Ai ocazia de a alege varianta cea mai atractivă dint-o gamă diversificată, iar apoi sunteți pregătiți de ora de desen. 

3. Aduce un design plăcut 

Camera trebuie să vorbească despre personalitatea veselă a copilului tău prin fiecare mic detaliu. Cu ajutorul foliilor, ai parte de o soluție decorativă inedită, ce aduce un design unic încăperii.
Decopin vă oferă o gamă diversă de modele pe care le puteți folosi în orice cameră a casei. Fie că vrei să aduci un nou design living-ului sau să îți surprinzi copilul cu un nou decor, foliile Decopin sunt potrivite pentru întreaga familie.