1

Amenajare cu stil pentru întreaga familie


Fiecare are stilul său de viață și o poveste pe care o poartă în gând atunci când alege cum să își decoreze camera preferată de acasă. Susținem diversitatea abordărilor de design, iar toți membrii familiei, de la cel mai mic năstrușnic până la cel mai mare serios își găsește plăcerea de a decora alături de Decopin. 

1. Elemente jucăușe pentru camera copilului

O lume de hârtie, colorată în toate nuanțele curcubeului. Înarmat cu setul de carioci, copilul ar putea fi artistul decorativ al propriei sale camere. Lasă-i mână liberă spre creativitate și folosește foliile Decopin cu modele jucăușe, ce pot fi desenate și mai apoi șterse. Va fi fericit să afle că detaliul ce aduce diferența în cameră este chiar opera lui de artă. Le poți achiziționa în mai multe modele, care de care mai simpatice și mai haioase.


2. Design vesel cu nuanțe îndrăznețe

Cum ți-ar plăcea să arate locul în care plănuiești viitoarea vacanță? În camera ta se găsește toată energia pozitivă pentru zile vesele și nopți odihnitoare. Culorile te reprezintă și ești una cu universul de fiecare dată când îți propui ceva. Creează-ți locul de inspirație pentru fiecare gând pe care vrei să ți-l îndeplinești. Colorată cât mai creativ, în nuanțe atipice, încăperea se va potrivi de minune cu starea ta de spirit. 


3. Inspirația naturii pentru relaxare 

Ai simțit nevoia să lași în urmă agitația, să te oprești să respiri, măcar puțin? Acasă e locul perfect în care liniștea e la pachet cu relaxarea pe care ai așteptat-o întreaga zi. Fă o schimbare în viața de zi cu zi și alege să creezi un spațiu în care să te simți bine. Elementele inspirate din natură reamintesc de frumusețea lucrurilor simple și de esența fericirii. Nu e nevoie să apelezi la metode ce afectează mediul înconjurător ca tu să creezi un spațiu natural în propria casă. O soluție economică și simplă de utilizat sunt foliile Decopin. Fie că vrei să oferi imaginea unei încăperi de stil simplu sau sofisticat, formele și culorile te aduc mai aproape de liniștea pe care ai căutat-o întreaga zi. Nuanțele de gri și negru ale pietrelor sau expresiile diverse ale lemnului oferă o senzație surprinzătoare de calm. 

Împreună suntem creatorii propriului loc în care ne retragem la final de zi. Susținem diversitatea stilurilor de viață, astfel încât fiecare membru al familiei își poate găsi foliile decorative pe care și le dorește. Decopin vă urează spor la decorat!